Groter Groeien

Pijnlijk werd ik met mijn neus op het feit gedrukt dat jongste ouder wordt en van het mannelijk soort is.
Vorige week was er een van die avonden dat ik hem ge zinnelijk voor de buis kon krijgen om de film “The Bear” te zien. Het leek me heel fijn en verantwoord om ook eens wat anders te zien en te horen dan het achterlijke gekrijs van een spons op hele enge dunne beentjes.
Het verhaal ging over een jonge beer waarvan de moeder doodgaat en de beer dus alleen groter moet worden met alle gevaren vandoen. Het beestje komt uiteindelijk een grote manbeer tegen die beschoten is door jagers, niks van dat geval moet hebben maar uiteindelijk het jong toelaat en samen de gevaren trotseren. Weinig geluid, mooie beelden van canada en hoera hoezee, weinig reclame tussendoor. Jongste had het na een poos wel bekeken en viel in slaap. De volgende morgen tijdens de croissants vroeg ie geïnteresseerd of ik de film nog had afgekeken. Ja dus, en geboeid begon ik het verhaal te vertellen van de jagers, gevangenschap, tijger etc.. Na ongeveer een minuut of wat en nog midden in mijn verhaal keek ie me glazig aan en werd ik ruw onderbroken met de vraag ; ging die beer nou dood of niet.

Oftewel ; its a man world. Cut the crap and get to the point woman.skaten

Vond je dit leuk om te lezen? lees dan ook Kinderen Mij volgen en delen is natuurlijk nog leuker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: