Kinderen

Jongste is een heel weekend de hort op geweest en bij thuiskomst is er geen mam, wat zal ik je allemaal vertellen over dit weekend. Bij binnenkomst is de route richting de koelkast en vervolgens de computer. Veel meer heb je als man in spe ook niet echt nodig.
Maar als je dan als moeder hoort dat hij totaal geen last is waar hij ook is omdat kind zo lekker meedraait in dat gezin voelt dat best fijn. En net wanneer je denkt te kunnen ronddobberen op die spreekwoordelijke roze wolk gebeurt er iets waardoor je er weer met een pestklap aflazert.
Zo bezorgde oudste mij vannacht zo’n schokmoment. Ik kwam thuis, in huis was alles in rust maar op zijn kamer brandde nog licht en was de tv aan. Dus ik zijn kamer in om die vervolgens uit te doen. Ik kijk nog even vertederd naar het kind met dat slungelige lijf wat ooit in mijn lijf is ontstaan maar nu bijna dezelfde lengte heeft en zie iets waarvan ik dacht een spoortje kwijl. Lenzen al uit….
Dus niet. Het kind wat ik met bloed, vloeken en tranen ongeschonden en gaaf op de wereld gezet heb ligt in zijn bed met een piercingsspeld van zo’n 6 centimeter door zijn onderlip. Ik heb geloof ik 10 minuten in ongeloof en in dubio staan staren wat ik moest doen. Uiteindelijk heb ik niets gedaan en kwam slungel de volgende dag te voorschijn zonder speld. Het was een grapje van een meisje…
T gat zit er, het ding is er gelukkig uit en gaat er ook niet meer in. Is ie gek geworden. 😖

Morgen gaat hij, samen met jongste, 3 weken naar hun vader, met een koffer vol rookworst, saucijzenbrood en meer varkensvlees aanverwante artikelen die daar niet te krijgen zijn. 2 vrienden en zijn vriendin mee naar Schiphol om uit te zwaaien. Lummels met veel te grote broeken en rare muziek maar supergave jongens en meiden.

pexels-photo-92129.jpeg

Vond je dit leuk om te lezen? lees dan ook Groter Groeien en/of Pubers Mij volgen en delen is natuurlijk nog leuker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: