Secretaressendag

queen of the office

Gisteren was het secretaresse dag. Of PA/VA/OA/OM dag en zo zijn er vast nog meer mooie functie titels voor al die (over het algemeen) vrouwen die de boel op kantoor vloeiend laten doorstromen en op die dag in de spotlights mogen. Voor mij dit jaar niet de dag van bloemen op mijn bureau of taart met collega’s want ik ben,  Werkloos? Nee, werkbeschikbaar !

De uitnodiging voor deze borrel waar ik met een vriendin naartoe zou gaan had ik al maar de lieverd is ziek geworden. En toen sloeg bij mij de twijfel toe. Want gaffers, nu moet ik alleen.

Dat gevoel kent iedereen vast wel.  Misschien sta ik daar eenzaam te staan en wat doe ik dan. Misschien zijn ze allemaal veel leuker dan ik, ik ken daar natuurlijk niemand, hebben ze allemaal …….
Dat dus. Afijn, ik had de hele dag nog om te twijfelen want moest s’morgens al op pad voor andere afspraken en heb om de twijfel een positieve schwung te geven, toch een jurk aangetrokken waar ik het whoepie gevoel van krijg.

Om half 3 wist ik nog steeds niet of ik wel of niet zou gaan en om te vermijden niet meer de deur uit te willen heb ik mezelf gedwongen in de stad te blijven en een film gepakt. Nog meer positieve energie!
En toen ik buiten kwam, de zon nog steeds lekker haar best deed en de hele wereld daar die bruisende glow van krijgt ging mijn fiets als vanzelf richting scheveningen.
En mensen, wat was het leuk. Een massa van energieke vrouwen (en een paar mannen), de goeie plek, muziek, catering, het klopte gewoon. Hele leuke vrouwen ontmoet, een prijs gescoord in de loterij en mezelf een mooie tas cadeau gedaan.
En dus……nivea,  niet-invullen-voor-een-ander bleek weer eens onzin.

Dames van Slabbers de Lange ; heel erg bedankt voor de leuke middag en super goed georganiseerd 👌

 

queen of the office

https://slabbersdelange.nl/

http://catch-bysimonis.nl

http://www.byloulou.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: