Verliefd.

 

Ik ben weer verliefd !!
Gisteren de 60ste verjaardag van een vriendin gevierd en afgezien van de superleuke dag was dit feest op een locatie waar philine, de talentvolle kunstzinnige dochter van de jarige anti kraak woont en ik helemaal van in de war ben. Of verliefd. Ik zie mezelf al huppelend door de tuin, dansend in die balzaal, rolschaatsend in de gangen, voortschrijdend op de rode loper, wuivend op het bordes, bezoek verwelkomen op het bordes en nog veel meer. In een vorig leven was ik vast jonkvrouw of prinses, kan toch bijna niet anders. Die verliefdheid gaat wel weer over hoor, het is er binnen best fris en gisteren was het zo’n dag waarop iedereen verliefd is, lijkt te zijn of wil zijn. De stranden en terrassen overvol en de ijscoman misschien wel uitverkocht. Wat niet voorbij gaat is de herinnering aan een mooie dag. Wat was het bijzonder met de klankschalenmeditatie in de zon, tarotsessie, drumworkshop, mineralen uitleg, een heerlijke lunch en een hilarische krant. Deze dag en zo zijn er nog wel meer. Want wat heb ik toch een leuke mensen om me heen.

IMG_2624.JPG

Artist

Leuk om te lezen? lees dan ook ; 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: