Pandemie

6AA804F4-4582-4E5D-BEB1-B6B2A1FC65D2

Vrijwel alles is of wordt (nog)  afgelast dus geen dansfeestjes dit weekend, theater, Kijk Haar swap 😞  In plaats daarvan de dingen die ik normaliter ook graag doe als ik vrij ben maar nu opgelegd. Toch anders wel. Vooralsnog wordt het tot 31 maart in vrije tijd verplicht netflixen, kontkrabben of wat pulken (synoniem voor niksen) nog een koffie,  navelstaren (ook een synoniem 🥴) en telefoontrutten. Fok corona, ik had al een RSI vinger 😞. Het alternatief voor al deze nutteloze tijdverkwanseling is schoonmaken en eindelijk die kamer/zolder/schuur opruimen. Echt reuzeleuk hoor deze maatregelen.  

Daten dan? Nope want is een vreemde en je weet niet met wie er wat voor jou.. uhh laat maar.  Vrijvriend dan ? Voorlopig ook on hold want uhhh en fun ligt er ook uit.  Een soort van dry summer maar dan anders. 

Gisteren heb ik een film gepakt. Met 3 anderen in de zaal prima te doen. Op de terugweg viel het me op dat er veel meer jongeren op straat waren. Scholen dicht en kennelijk lekker met alle vrienden/dinnen naar die winkels waar je met plakhanden en druipneus voor waarschijnlijk een kinderhandje nog meer onzin en troep koopt. Whoopie … goed idee. 🤪

De ochtend van deze vrije dag is om en ik heb het 1e boek “Zeik niet zo” van de stapel die alleen maar groeit uitgelezen.  Grappig en relativerend. Ondertussen is de de zon doorgekomen. Tijd voor een, voor mij, andere niet leuke activiteit.  Tenzij de goegemeente in hysterie nog erger tekeer is gegaan dan met Kerst & Pasen en de schappen leeggeplunderd zijn is er voor iedereen genoeg. Mijn alternatief is de voorraad paaseitjes, kruidnoten en wat kerstpakket zooi opeten.  Ook lekker 😂 Met waarschijnlijk een toename van buikvet en buikloop. Dat laatste ruimt lekker op maar wordt lastig. Het schijnt dat mensen wc papier als 1e levensbehoefte zien en dit massaal hamsteren.  Beetje raar wel. 🤔 Gelukkig is er water en heb ik handen. Sla ik 2 vliegen in 1 klap. Dat gehamster snap ik al helemaal niet. Eindelijk kunnen mensen eens van die overtollige kwab in het navelgebied afkomen, gaan ze hamsteren. 

Mijn ademtest, volgens 1 van de vele op te volgen adviezen, was vanmorgen 38 seconden en ik neem om het kwartier een slok wijn 🤪

Zonder dollen ; Ik ben nu al corona moe. Angst is een slecht raadgever. Om deze ellende te beperken komt het er op neer je sociale activiteiten en kring zo klein mogelijk te maken en, eigenlijk heel normale, hygiëne adviezen op te volgen.  Houd je hoofd kalm en redeneer logisch. En ontwikkel vooral geen rattengedrag. 

 

https://www.ensie.nl/betekenis/pandemie

https://www.woorden.org/spreekwoord.php?woord=vliegen

3 gedachten over “Pandemie

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: