Jarig zijn.

Heel erg bedankt voor alle leuke, lieve, grappige en foute felicitaties gisteren. Of ik er een bijzondere dag van heb gemaakt, het in stijl heb gevierd of me te buiten ben gegaan aan allerlei lekkers en leuks… nou nee. Want zelfs een ambassadeur van goed leven heeft wel eens een klote dag. Want eigenlijk vond ik dat gisteren. En nee, ik ben niet depressief, suïcidaal of burn outerig. Ik vond er gewoon niks aan. Het weer zat al helemaal niet mee en ik voelde me oud, alleen, hopeloos, werkeloos, zinloos, nutteloos, manloos en zat saai achter de pc om te werken aan werk. Want dat moet hé. En 4hoog in grijswijk helpt ook niet echt.
Maar dat openhartig zijn loont bleek maar weer want toen ik dat op een van de berichten eerlijk toegaf draaide het om, vriendin kwam aanwaaien (letterlijk..) met bloemen, kind kwam thuis van zn 1e werkdag met een taartje, een andere vriendin belde op en gooide een datum op om iets leuks te doen, ik heb nog wat leuke activiteiten tegoed als verjaar-staart en in mijn brievenbus lag een kaart. Jawel eentje. Weliswaar een beetje karig maar wie t kleine niet eert hé. Of het onderste uit de kan wil. En zo zijn er vast nog wel een paar uit de spreukenterreur.
Vandaag is de donkere wolk weer voorbij, ik ben niet wakker geworden met een nieuwe rimpel of pukkel, heel lang douchen doet wonderen voor dit mens en zelfs mn haar zit beter. En oud of out ben ik nog lang niet. 55 en een beetje is gewoon als volle, heerlijk belegen kaas. Of zoiets.
En vrouw zon schijnt. Een dag te laat ja !!!!
Lieve allemaal, nogmaals bedankt voor alle aandacht en hartelijkheid.
Ik ook van jullie XXXX

nest

http://www.maffamfree.eu/  (ps ; deze hangstoel staat op mijn verlaaaaanglijst).

En nog meer leeszin? doe Oud of Out?

4 gedachten over “Jarig zijn.

Voeg uw reactie toe

  1. Na heel lang douchen …..2 min KOUD douchen….je dag zal super zijn en de weinig rimpels die je heb zullen ook van je netvlies verdwijnen

    leuk stukje weer 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: