Goede Voornemens

sportkikker

Een proefles bodytec.

Zoals bij veel mensen op het lijstje staat is werken aan het uiterlijke bij mij ook een topic. Gelukkig ben ik de baas over mijn eigen lijstje en verdampen voornemens spontaan maar dat terzijde.  Het uiterlijke dus.

Ik moest zo nodig weer eens ergens op aanklikken dat ik ge√Įnteresseerd was en werd vervolgens gebeld door een juffrouw van de bodytec of ik een proefles wilde doen. Nu ben ik altijd wel in voor iets nieuws dus ik me aangemeld.

Tijdens het telefoongesprek was me al verteld dat ik niets hoefde mee te nemen of speciale sportkleding want ik  kreeg ter plaatse speciale kleding aan en de proefles zou ook maar 12 minuten zijn.

Sporten in 12 minuten met een resultaat van een klein uur? Wauw !!

Op de fiets naar wateringen dus alwaar een goedlachs, loeistrak jongmens mij stond op te wachten in een lichte, naar frisgewassen handdoeken ruikende ruimte.  Na wat uitleg kreeg ik een shirt en broekje om me in om te kleden mee wat me nog het meest voorkwam als skiondergoed terwijl hij mijn pak ging voorbereiden.

Op de achtergrond hoorde ik geluiden alsof er ballonnen werden opgepompt. Wat stond me te wachten. ???? Omgekleed in mijn ski ondergoed bleek het ballonnen geluid een waterspuit geweest te zijn.  Jongmens ging me aankleden.  Heerlijk !  Ik kreeg een vest aan, banden om bovenarmen, benen en kont. In die outfit zitten pads verstopt (die een beetje natgemaakt zijn met die waterspuit) en die banden worden met draadjes aan elkaar verbonden.  Ik zag mezelf in de spiegel en dacht whoopie, eindelijk ben ik Barbarella.

En toen de oefeningen. Geen moeilijk gedoe, gespring of mezelf in de knoop leggend maar oefeningen zoals squats, bukken, lunges en armbewegingen terwijl de vrolijkerd aan de knoppenmonitor draait waardoor je kleine stroomstootjes krijgt en je dingen voelt tintelen op plaatsen waarvan je dacht dat er niks te tintelen valt.

Eigenlijk wel aangenaam bezig zijn.

Ik was voorbereid op mogelijke spierpijn, dat heb ik niet gehad. Wel gevoeld dat ik wat gedaan had en dat in 12 minuten. Zou dat goddelijke lijf in een paar weken dan toch haalbaar zijn?

mijn lijstje met goede voornemens is trouwens al een jaar of wat ongewijzigd en zie ik bleker worden want hangt op de koelkast ūü§™

*verbetering in werk-liefde *meer lezen *persoonlijke ontwikkeling *overvloed in inkomen *bewegen *echte post sturen *to do lijst afwerken *minder snoepen *goed gevoel *sociale contacten onderhouden *verhuizen *foto’s en schrijfsels ordenen *ontspullen

https://www.bodytecstudio.nl/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: