Maandag tot Maandag 14-23

Jajaja, het is dinsdag vandaag. Vandaag wordt het tot en met maandag. Niks zo veranderlijk als tegendraads. Allemaal het paasfestijn goed doorgekomen met uitgebreid ontbijt, snacken, snaaien of uit eten ? En nu weer met spijt op de weegschaal. Heb je zo je best gedaan om die kerstkilo’s eraf te krijgen; kun je weer opnieuw beginnen met niet aardig zijn voor jezelf. Niet doen ! Rees mee door de week van tegendraads en neem er een koek of wat overgebleven chocolade eitjes bij. 1 ei is immers als geen ei.

Maandag ; heel erg lang uitgeslapen en bijkomen van de weekendse indrukken en (leuke) drukte. gedanst natuurlijk maar ook was ik 2 dagen mode inspiratiemodel bij een toffe modewinkel in Moordrecht. Via via kwam de vraag of ik hier zin in had en hoewel tegendraads uitdrager in en van 2e ronde kleding is, was ongelimiteerd kunnen aankleden en combineren in de voorjaars collectie van mooie labels een feestje. En wat was het leuk om dit te doen bij deze leuke, en vooral lieve mensen. Ik wil dit vaker doen. Vandaag kwam er niks van schrijven, is er wat opgeruimd, ging ik smiddags naar de film All Inclusive en daarna eten bij don E. Nog geen Pasen maar de buik was vol en na huiswaarts gaan met heerlijke praline chocola was ook dit weer een heerlijke dag.

Dinsdag ; op de planning stond film de fabelmans met din K maar de zon scheen zo lekker dat din K, een strandbeest, voorstelde dat een andere dag te doen. Vond ik ook best. Ik in het zonnetje op balkon en bezig met appverkeer. En net toen ik zat te bedenken wat ik ging doen belde din R. of ik zin en tijd had te lunchen nog voor mijn verjaardag. En uiteraard had ik dat. Op de fiets naar delft en heerlijk gegeten bij Sup-R. En ook dat een aanrader. Alles huisgemaakt en lekker. Ik moet daar echt nog een keer terug voor taart. De terugweg via het pakketpunt om daar wat af te geven, bij P iets ophalen, een kinderdagverblijf aldaar binnengelopen om te polsen of ze ruimte hebben voor KdK, weer thuis me vastgebeten in een filmpje maken van de maart outfits en posten waardoor tijd vergeten. Niks fatsoenlijks gegeten maar wel alle chocola die ik van E kreeg verorbert. Mjam Mjam.

Woensdag ; eigen schuld dikke bult. Te laat naar bed en niet goed voor mezelf gezorgd met eten. Met rizatriptan op de been gebleven vandaag. Op Kdk spontane inloop van helpende handjes maar hoe lief ook, een jengelende peuter erbij gaat m niet worden. Mocht kdk overkomen als flutbezigheid ; ook van voorvallen als deze leer ik. De boodschap aardig doch duidelijk overbrengen zijn immers uitdagingen en met migraine een extra handicap. sMiddags na afloop nog even met din J&D afgesproken. De ene is jarig, voor de andere het 1e jaar sterfdag van haar moeder. Voor beiden een plantje mee. Rap naar huis want din C zou komen eten. Parelgerst met groenten en geroosterde wortelen zonder recept uit mijn hoed getoverd en lekker gegeten. Het wordt nog s wat met deze “ik hou van eten maar het gedoe eromheen vind ik niks aan” keukentrol. C gaat na tafelen en fijne gespreksstof huiswaarts, ik bel nog met jongste en realiseer me dat oudste vandaag een examen had. Njah, ook zonder suc6 wens van mij doet ie wat de bedoeling is.

Donderdag ; het regent, is rukweer en de migraine zeurt door. Bed, bank, hang en doe weinig dag.

Vrijdag ; kdk dag. de poppenfamilie is niet teruggekomen van hun onverwachte “vakantie” en het lege huis maakt plaats voor een keukentje. De peuter die met haar moeder mee komt is druk in de weer met wat het keukentje biedt haha. H komt spontaan aan met haar buurvrouw die ook een helpend handje is. Ze brengen 4 vuilniszakken met niet door de keuring heen gekomen kleding naar de textielcontainer. Verknipt om hopelijk verdere doorvoer als nog verkoopbare handel naar andere landen te voorkomen. Thuis even bijkomen om vervolgens met de bus naar din A te gaan. Dit keer heb ik wel die in de goede richting gepakt maar ook nu weer verrast want het eindpunt was niet waar ik gepland had uit te stappen. Bij A eten en later dansen. Ook nog een treat voor jarig geweest zijn. Op het menu staat vis, het is immers goede vrijdag. Ik lig rond 3 uur smorgens in mn bed.

Zaterdag ; min of meer de herhaling van donderdag maar vandaag zonder pillen en met zon. smiddags op mn gemak richting stad, mensen kijken en wat lezen op een bankje. Het is overal druk op deze 1e echt zonnige zaterdag en mensen kijken is als theater zonder kaartje hoeven te kopen. Din Y sluit aan om naar de film de blue kaftan te gaan. Traag maar prachtig. Is onvoorwaardelijke liefde mogelijk? Na de film bijkletsen met friet en bier over wat ons zoals bezighoudt en verstoort. om een uur of 11 weer thuis. blij dat ik handschoenen en een warme sjaal had meegenomen. De keren dat ik beneden kom met de verkeerde jas omdat de temperatuur en wind me verrast zijn niet te tellen. 1 van de buurmeisjes heeft haar schoenen en jassen in de kelderberging, ik begrijp dat.

Zondag ; en dan is het Pasen. Op de app tuttert het van de paaswensen. Daar niet aan meedoen voelt als spelbreker. Die van een kuiken wat allerlei oefeningen doet dit jaar het leukst. Oudste komt met vriendin. Ze gaan later naar de Keukenhof. Ik krijg een doos met allerlei soorten koek en chocola. Daar meteen met elkaar maar aan begonnen. Vanavond dansen in Zoetermeer lukt niet, vervoer is gedoe en last minute kaartje duah ook. Met din D i.p.v. daarvan de beentjes van de vloer in leiden wat ook een suc6 blijkt. Het feestje duurt tot half 1 maar voor de deur zitten we nog te kletsen in de auto. Zo in de nacht blijkt er nog van alles op straat te gebeuren ook. Opeens is het half 5 πŸ™ˆπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Maandag ; tja die er dan ook maar bij. Het laat zich raden dat er niks op schrift komt vandaag na het nachtwerk gisteren. Een andere klus als foto’s op Vinted zetten lukt niet, de app laadt niet sinds vrijdag. Frustratie en toevlucht tot de helpdesk. smiddags komt een andere din C. Die ook al een poos niet gezien. Echt hoor, je knippert 3x met je ogen en je bent maanden zo niet jaren verder. Een frisse neus halen zit er niet in samen want het regent en hard ook. Die doos met koek en chocola doet het goed. savonds sla als tegenhanger voor al die koolhydraten en suikers en toch nog een rondje park. Vroeg mn bed in vandaag. In horizontale stand is er veel appverkeer en de verleiding van triple match op mijn telefoon. Level 763 inmiddels.πŸ™ˆ De Vinted app heb ik wel weer aan de praat maar krijg ik niet rechtstreeks op de foon dus nog steeds 🀬 grrrr maar evengoed een tip om met een dag of wat s te kijken wat ik erop heb staan. (Lydiablogt). Wie weet zit er wat voor je bij.

Toedeledokie en wees lief voor jezelf. Met stilstaan bij sterfdagen, mensen die om me heen omvallen of relatie kreukels hebben best een uitdaging.

De week was er ook 1 van alle seizoenen op 1 dag en vooral laagjes en vesten. Ik kreeg deze 2 mooie outfits van een din. Haar miskoop; mijn favoriete deze week.
En ook weer 2ehands. Of pre-loved. Klinkt beter maar blijft tzelfde. πŸ€ͺ

Leuk om te lezen ? Delen maakt me geen chocolade maar wel een blij ei, volger worden ook. Beide nog beter. En als je nog niet genoeg hebt van mijn ge-oreer ; Verliefd. of Goede Voornemens vind je wellicht leuk.

2 gedachten over “Maandag tot Maandag 14-23

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: