Hoopje draad. Van maandag tot maandag – 32


Als ik dit schrijf, of zo je wilt tik, vallen er wat druppels en lijkt het te gaan onweren. Echt ik houd van de zomer net zoveel als van kleren, puddingbroodjes, eten, schoenen met enkelbandjes en nog veel meer maar plakdagen als deze kunnen voor niemand prettig zijn. De enige plaats waar het uit te houden was is het strand, verscholen onder een parasol en in de gang, het midden van mijn huis. Maar het gaat over week 32 dus reis met me terug in vorige week.

Ma ; Ik had beloofd niet te zeuren over deze dag die ik verkwanselde in tijd en ik heb bovendien toch nog iets nuttigs gedaan. Aka; de afwas van gisteravond, de gangkast opgeruimd, spullen klaargezet om naar de kringloop of container te brengen, waarbij dat wat echt geen nieuwe bestemming mag krijgen kapot geknipt is om de mogelijke doorverkoop waardoor iemand in een ander land voor de 2e keer voor onze troep betaald onmogelijk te maken en een een groene cadeaubon besteld voor de jarige din. De verjaardag met een klein gezelschap bij haar favoriete strandclub op Scheveningen. Fietsen erheen en terug doet me goed. Din mag 60 kaarsjes uitblazen maar vanwege ruimtegebrek op het voor haar bestemde gebakje zijn het de cijfers 60. Die zij heel schalks kijkend uitblaast. Ik ben jaloers op zoveel ingehouden charme 😂😂. Het is een leuk groepje met elkaar en na wat wijn doet het immer herhalen (niet door mij) van het voorval botsing met een pino van 2 meter het weer goed. Lol gegarandeerd.

Di ; de hoepel weer eens beetgepakt en ook iets mee gedaan. Om de taille dan he😉. Wat gebeld met die en gene, die spullen weggebracht en de dag min of meer als een dooie walvis doorgebracht in mn niksie. Het is smeltend warm 🥵. Ik heb gepoogd mn buik in te smeren met allesontvetter maar helaas, die smelt niet. s’avonds naar Rotterdam voor een dansje op het stadhuisplein. Buiten is het nog wel te doen.

Woe ; Ik moet de trein van 11 uur halen en realiseer me dat het de 10e is. En hoewel deze maand wat voordelen opleverde kan ie zomaar vallen. Dus op tijd de deur uit voor dat staatslot en ook de op Vinted bestelde zilveren schoenen opgehaald bij het depot. Geen tijd ze uit te pakken en te bekijken. In de trein aan de klets geraakt met een leukerd. En nee geen datemateriaal, ik ontmoet ook mensen zonder bijbedoelingen! Hij is muzikant en doet een dagje Zandvoort, ik ben onderweg naar Haarlem waar ik din M, die over is uit Conakry, weer zie. Haarlem is leuk en ondanks er vrijwel niks van gezien te hebben, een schattig pandje bleek een bordeel, geeft dat niks. Eerst doen we koffie bij haar oudste. Met een mattie is hij een poosje geleden Coffee Habits gestart en het gaat goed. Wat ook niet anders kan met deze leuke koffiekenners👌. Na deze koffiestop verkast naar een lunchplek waar we tot ver in de middag zitten en vervolgens weer verhuizen naar een andere uitspanning voor bier en borrelhapjes. Zo wordt het natuurlijk nooit iets met het deel rond mijn taille wat een eigen leven leidt 😂. En din en ik raken niet uitgepraat. Over serieuze en niet serieuze dingen. De terugweg met het OV een super aansluiting zonder wachten maar een zitplaats waar een of andere gore aso de restanten van zijn maaltijd verspreid heeft achtergelaten🤷‍♀️. Thuis duurt het lang voor ik in slaap kan komen na een dag met zoveel indrukken en bovendien is het bijna volle maan. Ze is net als Haarlem, prachtig.

Do ; onrustig geslapen, veel gezichten gezien en gedroomd van buikspek wat in buikvet veranderd. Naar het strand vandaan met din L. Die heen en weer geslingerd wordt tussen liefdesverdriet en gemis van de zoveelste oprisping met een leuke man maar die een heel gecompliceerde gebruiksaanwijzing heeft. We piesen zowat ons kruis nat bij de suggestie hem op puppytraining te doen😂😂. Aan het eind van de dag koffie bij Amigo’s. Een strandtent waar de eigenaar je bij je naam kent en je mist als je een poosje niet bent geweest. Volle maan vannacht.

Vrij ; vandaag is het officieel een hittegolf. Ik ga naar de bios. Daar is het immers heerlijk koel. Delicieux gezien. Heerlijke film over eten en wat mij betreft een nadenker. Thuis die schoenen uitgepakt en hoera, ze zijn goed. Nu die andere zien te verkopen 🥴. Ook de blauwe envelop die er al 3 dagen ligt maar eens geopend. Er zit een cadeautje in want het restant te betalen inkomstenbelasting is kwijtgescholden🎁. savonds dansen in de food hal Scheveningen. Dit keer geen succes want te warm en druk. Als je al kon dansen om de haverklap een por of hak van een ander in mn enkel en zelfs van stilstaan transpiratie druppels in mijn hals. Op de terugweg commotie op de brug. Er staat een scootmobiel bij het trapje en er zou iemand in de plomp liggen.

Za ; ik ga het niet proberen maar denk dat in huis een eitje bakken zonder gas wel lukt. Verkoeling en rust aan mn hoofd nodig dus naar het strand. Onderweg 2 jongetjes aangesproken op gedonder met een winkelwagentje, het ding kost meer dan zijn moeder per kwartaal aan kinderbijslag voor hem krijgt, en een jongen van een stelletje. Meisje wilde niet met hem zijn, was in tranen, maar de jongen ging niet weg. Natuurlijk kreeg ik zowel van het joch als de jongen een grote bek maar het zal je dochter maar zijn. Ben ik bemoeiziek? Het strand en zee zijn heerlijk. Aan het eind van de dag aangehaakt bij din M die verderop lag.

Zo ; het begrip plaknacht en plakdag ervaren. smiddags verrast met lunch en cactusvijgen, daarna nog wat aan de telefoon gehangen met die en gene en om een uur of 4 bedacht dat ik een doel had om te gaan fietsen. Extern Geheugen terugbrengen. Een geleend boek, wat een deel van het door hem hierin geschreven levensverhaal is, terugbrengen*. Man in kwestie woont op een boot ergens in de polder van midden Delfland. Locatie delen onmogelijk en aangezien alle polderwegen op elkaar lijken ben ik ergens verkeerd gefietst waardoor de aangegeven 35 minuten volgens google ruim een uur werden. Geen straf met dit weer en zo’n mooie omgeving. Het dorpscentrum van Maasland kan zo in een film. Met een keer of 6 bellen onderweg bleek ik in de buurt en is ie me tegemoet gekomen😂😂. De boot spontaan gestart en een hapje gegeten in Maassluis. Wat ook een heel leuk authentiek centrum heeft. In het maanlicht teruggefietst en dit keer wel de goede route aangehouden. Wel zo handig met een lege telefoon. En zo werd een dag zonder planning een heel verrassende. Het jurkje op de foto de outfit van de dag. Een dubbel duurzame dit keer. Want volgens when sara Smiles is NiceThings een eerlijke brand en ik heb het bovendien gescoord bij Swaps den haag.

* https://www.swapsdenhaag.nl https://www.whensarasmiles.nl https://www.coffeehabits.nl
fred hazenbroek – extern geheugen.

Vond je dit leuk om te lezen? lees dan ook Topsport Mij volgen en delen is natuurlijk nog leuker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: