Hoopje draad. Maandag tot Maandag 38

Staat de maan verkeerd? Een week van bleh, mwah, kwijtraken, druk en uitgescholden worden door een troel met heel veel botox. Zou dat spul dan toch hersencellen aantasten? Het is natuurlijk allang achterhaald in ontwikkeling maar ligt de herkomst niet in botulisme? Ik bedenk me terwijl ik dit tik dat dit waarschijnlijk het bruggetje naar het fenomeen Duck face is.😂 Anyhoe, lets go. Geen beter vermaak immers dan leedvermaak.

Ma ; vroeg op pad na een weekend lamlendigheid want er moet een plasje naar de huisarts. Gek toch dat met iets onderweg -schietgebedje antilek – gaan wat uit eigen lijf komt en schoon is toch gene teweegbrengt. Van de terugweg een niet geregistreerd ommetje gemaakt om de toch enigszins zorgelijke wolk weg te nemen. De rest van de dag bezig geweest met een heleboel niks en regeldingen. Wel de was weggewerkt en opgeruimd. Wat een rete-interessante dag. Eind van de dag gebeld door de assistente dat het blaasontsteking is. Nah, er zijn ergere dingen maar K.u.t. is het wel zeg ik. En daar lachen we samen maar om. Het kuurtje kan worden opgehaald uit de automaat. Die medicatie afhaal automaten vind ik trouwens een uitkomst op automatengebied. In België schijn je pizza’s uit een automaat te kunnen halen. Je zult maar behoefte hebben om 3 uur smorgens ofzo. Ik maak pasta voor mezelf maar vind het niet te hachelen.

Di : Hoeraa, mijn harses en nek doen weer lekker veel pijn, de pillen van het kuurtje geven kramp en misselijkheid en ik heb me ook laten steken door een wesp. Wat een bofkonterigheid, van hoofd, hand en benedenzaken. Maar de zon schijnt, de podcast van HoeveelbenikWaard is zoals altijd weer een fijne en net als hier ongefilterd schrijven hoe de vlag erbij hangt bedenk ik me dat maar eens op een filmpje op feestboek en instagram te zetten. Een realistische reel met kreukels in mn nek en meer😂😂. Smiddags belt din I of ik vandaag zin heb om zeelucht op te snuiven in plaats van morgen want het komt haar beter uit. Mij uiteraard nog beter en op het strand zijn is een cadeautje van moeder natuur. De branding is warm, het is heerlijk rustig en het bier na afloop smaakt goed. Hond vindt het ook fijn. Het is overigens Prinsjesdag vandaag. Niks van gemerkt. Prins pils zit al wat jaren als koning op een troon maar vaart alleen in zijn zelfbetaalde “nou ja” bootje een eigen koers. 🤫

Woe : Het koffertje van verrassing is nu echt open gegaan. Er komt een energieplafond aan de prijzen van gas en elektra maar niet meteen. Wat de aasgieren reden geeft om nog even snel een verhoging aan te kondigen.🤬 Gaat men dit ook gewoon betalen en dus andere zaken niet waardoor op termijn een nog groter probleem? Uit het koffertje nog wat vliegers die voordelen zouden opleveren op termijn. Hm, alleen het niets is volgens mij gratis. Ik duik onder in de kinderkleren bij KdK. Letterlijk en figuurlijk dit keer want al het zomergoed moet er tussen uit om te worden weggeruimd en er staat ook nog heel veel wat nog niet is gesorteerd. De aangeleverde hoeveelheid is nog steeds meer dan wat wordt opgehaald, wat me zowel deugd als verontrust wat OMG wat heeft men vreselijk veel te veel. Ook zie ik weer nieuwe gezichten. De bekendheid groeit. Zo ook een mevrouw uit Rotterdam die me via de socials heeft gevonden. Daar waar ze normaliter ging zijn de regels veranderd waardoor de deur voor haar dicht want middenklasse en geen ooievaarspas. Haar kleren daar inleveren mag daarom ook niet. Wat mij betreft een gemiste kans, bij mij, en de andere ruilpunten in Nederland, kan iedereen terecht. En zo ook bij de speelOtheek in de studio. Ook komen de ouders van H om een karretje te lenen, eindelijk hebben ze op marktplaats een zitbank gevonden groot genoeg voor het hele gezin en in hun budget en dat moet op iets rijdend om te verplaatsen. En of ik bij hen wil komen eten. Aan het eind van de dag wordt ik uitgescholden door die mevrouw met eendenbek. Ze stond met haar auto aan de overkant en ik vroeg haar of ze zich bewust was van het feit dat haar gesprek letterlijk verstaanbaar was. Ze vond me van alles waaronder een heks. Was dat maar zo dacht ik, dan werd jij een kakkerlak en vroeg of laat door iemand platgetrapt of vernietigd. Die wespensteek op mijn vinger is trouwens vervelend.

Do : weer een afspraak bij de huisarts vandaag maar deze stond er al. Mijn medicijngebruik is de laatste tijd veel en ook moeten er wat plekjes worden bekeken. Met al die tropenzon en niet altijd even goed gesmeerd en smeren iets om alert op te zijn. Ook weer een niet geregistreerd ommetje gelopen, bij het buurtwinkeltje op de terugweg wat fruit gekocht en vervolgens op de fiets naar din C om haar auto op te halen die ik mag gebruiken om 6 van de 11 tassen op te halen die niet worden meegebracht zaterdag. Er zijn heel veel berichtjes heen en weer gegaan om alles logistiek kloppend te krijgen maar het lukt. Vandaag is het trouwens een jaar geleden dat ik bij Natur-el aansloot. Na een week of wat bleek dit nog niet de juiste timing wat me weer 5 stappen terug zette. Ook dit was weer een les voor en aan mezelf en los hiervan een heel fijne ervaring. Wat een toffe winkel vol eerlijke kleren, bodywear&fantastische sokkencollectie die je lijf en voeten echt warm houden en een topteam.

Vrij : weer een ochtendommetje maar ik kan mijn doosje met earpod niet vinden.🤷‍♀️ Din C geappt of in haar auto laten liggen maar helaas pindakaas. KdeK dag vandaag en weer zijn er nieuwkomers. Dit keer onder andere vanuit het Haagse klantenbestand, het ruilpunt daar is vanwege gebrek aan vrijwilligers helaas gestopt. Bij mij nog te doen zonder H want ook nu zijn er weer 2 dames van de vrijdagmiddaggroep die zich spontaan hebben aangeboden om al het nieuw ingebrachte op maat te sorteren. Ik krijg het vandaag eindelijk rond om al het zomergoed weg te ruimen en de tent aan kant te trekken. Met een stofzuiger die me tot waanzin drijft. Wat een 🤬🤬ding. Ik had al een moeje rug van al dat gesjouw en dit ding roept herinneringen op aan een stofzuiger die ik ooit vliegles heb gegeven. Ik wil de boel aan kant voor morgen, ga veel later weg dan normaal en ik moet nog wat boodschappen doen want de jongens komen eten. Op de terugweg natgeregend. Blah. Met de jongens Nasi Goreng gegeten. Oudste is terug van 3 weken zoutvlakte, jongste legt me uit hoe je die earpod kan traceren, laatste bluetooth verbinding was bij de huisarts donderdag. Heb het ding vermoedelijk naast in plaats van in mijn tas gestopt. Gevalletje gebrek aan focus bij wat je doet. Als een echte moederkloek geef ik ze ieder een bakje nasi goreng mee. De auto van oudste blijft hier want die heb ik morgen nodig.

Za : toch maar even langs bij het zorgcentrum van de huisarts. Het ding is niet als gevonden bij de bloedafname of fysiopraktijk afgegeven. Dan de tassen inladen en op naar Studio Welzijn voor de kledingruil. Het wordt een geslaagde middag, tijd en planning loopt gesmeerd en ook ik ga naar huis met leuke items. Ik heb ook zo weinig kleren.🙈 Thuis heel even een bijtankmomentje en savonds dansen. Voor degene die het organiseert spannend want door onder meer 2 jaar Cojona niets kunnen doen is het op andere locaties nog niet gelukt dezelfde vibe als voorheen in het WTC te krijgen maar op deze nieuwe locatie is het er weer. Heerlijk !! Nu al zin in volgende maand.

Zo : alweer de laatste dag van deze week. Heerlijk uitgeslapen en in de zon op het balkon is het nog warm. Later ergernis alom vanwege doorgevoerde veranderingen op feestboek waardoor het plaatsen van een tekst niet lukt. Ik onderdruk de behoefte tegen het vierkante oog aka de pc te gaan slaan maar schelden gaat goed. Later op de dag fietsen met din C om net als aan het begin van deze week frisse lucht in het hoofd toe te laten. Het blijkt buiten fijner dan binnen. herfst is voel- en ruikbaar. Met een patatje oorlog in de buik, een lekkere koffie elders huiswaarts en met een dekentje op de bank genesteld om nog wat te zappen.

Was een lekkere ik zeik tegen jullie aan week toch? De blaadjes gaan vallen maar het gaat oké hoor.

Reacties, delen, liken ….ik ben er blij mee. En mij volgen natuurlijk ook.

De outfit van de dag op de foto is die van zaterdag. Jurk vorig jaar gescoord op Vinted, schoenen in 1 of andere 2e hands zaak maar waren toen nog nieuw en wat er onder zit heb ik al lang maar is niet ouder dan ik me af en toe voel. De vliegles van de stofzuiger vind je in Klussen & Liefde en misschien is Prikkel-draad ook je leestijd waard.

https://www.natur-el.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: