Maandag tot Maandag 07-23

Weer genoeg gedaan en beleefd in het leven van tegendraads om het toetsenbord te mishandelen.

Maandag ; Beter zou ik vanaf dinsdag starten want op maandag schrijf ik wat, doe ik dingen die moeten of niet moeten, misschien een wandelingetje maar feit is dat ik ook wat bijkom van het weekend. Ik krijg nogal eens reacties dat ik zoveel doe maar dat valt reuze mee. Meldingen van mijn telefoon dat ik er gemiddeld 6 uur per dag op zit, logisch dat zo’n ding plat is, geven ook een aardig beeld van weggelekte tijd. Anderzijds is bellen met dinnen ook bezigzijn. En shame on me ; ik ben niet zo’n goeie din wat betreft regelmatig bellen en daar attent in zijn. Sorry liefjes 🙈. Schrale troost van Truus excuus; ook naar en met mijn jongens niet.

Dinsdag ; vroeg uit de veren want din naamgenoot is er om 10 uur. Een week of wat terug appte ze dat ze een voordeelvoucher had gekocht voor een nacht hotel inclusief ontbijt 2 en wie wil er mee. Ik gun dit weinig aan mezelf maar d8, why not. Vrouw zon staat op haar mooiste stand en na koffie gaan we op weg. Op de snelweg gaat het bijna mis, een wegpiraat scheert rakelings tussen ons en een vrachtwagen door bij het invoegen voor de afslag Europoort. Rijdt de spiegel er nog net niet af. 2 Trillende vogeltjes in het tuutje en dankend voor de engel die ongezien meerijdt. De drukte voorbij wordt het landschap lieflijk, we doen een tussenstop in Oudorp en Zierikzee, wat een leuke stadjes. En als in Zierikzee, ga een taartje eten bij concordia. Ik kan heel wat op maar zelfs deze moest ik delen zo groot. Na wat rondneuzen en plaatjes schieten zakken we verder af om eind van de dag aan te komen bij het Fletcher strandhotel in Burgh Haamstede. En wat een hotel !! Ik waan me die blonde (ook grijs inmiddels) uit Dynasty. Bubbels en chocola bij ontvangst en een luxe kamer. Een rondje omgeving gedaan, opgefrist en gedineerd in het hotel. Naamgenoot is charmant diplomatiek over iets wat ons een dessert oplevert. Kan ik nog wat van leren.

Woensdag ; Aan het bed ligt het niet, ik maak een hazenslaapjes nacht. Naamgenoot naast me ronkt heerlijk door. Na een copieus ontbijt gaan we in de benen vandaag. Ook vandaag doet vrouw zon haar best ons te verwennen met frisse voorjaarswarmte. Vanaf het hotel door het duinlandschap naar het strand. Bij terugkomst aan de klets met een vrolijk 2tal wat zich voorstelt als zowel krak en mik, leuk doen voor zo min mogelijk poen en decadenten zonder centen. Wij vinden ze leuk, blijken gezamenlijke contacten te hebben en Instagram accounts worden uitgewisseld. De bizzynezz kaartjes van nu he. Uitchecken en door naar het oude deel van Burgh Haamstede. Ook weer charming. Heel rustig zo buiten het seizoen, je kunt er een kanon afschieten zo stil. Dan nog een tussenstop Renesse maar we zijn eigenlijk te moe om daar het leuke van te zien. Op naar huis dus. Ook op de terugweg de engel als meelifter want een idioot die sneller wil dan wij en ons op 2 meter afstand met zijn grote vrachtwagen gaat duwen en flitsen. Die lul heeft vast een klein pikkie. Zodra het kon hem voorbij laten gaan. Thuis een verassing in de brievenbus van welzijn en een anonieme valentijnskaart. Weliswaar niet attent maar wordt toch lief gevonden. Fijn 🍀😊

Donderdag ; Landen en bijkomen van alle leuke indrukken. Aan vandaag heb ik net als een bekend politicus “”Geen actieve herinneringen”. s’avonds eet din R hier en gaan we dansen.

Vrijdag ; opgestaan met een brak hoofd en naar krijgdekleertjes. Ook vandaag weer nieuwe mensen gezien en blij gemaakt met kleertjes in mijn shop voor nop. Na afloop aangesloten bij de vrouwengroep van A. 1 van de sociaal werkers bij welzijn. In deze groep veel vrouwen van een andere afkomst waaronder uit Syrië. Er staan kaarsen en er speelt mooie muziek. We staan een minuut stil bij de verschrikkelijke gevolgen van de aardbeving. Een gebied tig keer groter dan Nederland en inmiddels ruim 40.000 doden. Ik heb het niet op goede doelen en bedragen die afgeroomd worden voor andere kosten dan hulp maar niks doen is ook geen optie. Thuis knalt de migraine door, met een dutje en dubbele dosis rizatriptan knap ik genoeg op om savonds uit eten te gaan met de jongens bij Marmaris. Oudste verjaart morgen maar is de komende 2 weken elders. Het eten is lekker en ook weer veel 🤪

Zaterdag ; Spektakel in de straat met 2 ambulances, een politie/ambu met arts, de brandweer en de traumaheli vliegt ook nog over. Een van de buren wordt uit huis getakeld en in het gele gevaar weggereden. Zonder loeiende sirene en zwaailichten dus hopelijk een goed vooruitzicht. Daar een dezer dagen s aanwaaien vanuit mijn lief&leed bezigheid. Weer s wat op Vinted gezet, een pakje ingepakt en weggebracht op weg naar de stad. sMiddags koffie met din J en naar de film The Whale. Een film over een wanstaltig dikke man die zich nog meer overeet uit luddevedu en schuldgevoel en eerlijkheid. Is hij de walvis of toch..? Ga zelf maar kijken. savonds dansen met din M in hoofddorp. Ik kan dit keer chauffeuren want heb auto van oudste. Hoofddorp wmb te massaal om contact naar behoefte te maken met andere dansers en bovendien wordt het nachtwerk.

Zondag ; Uitgeslapen en ik voel me vergelijkbaar met nieuwjaarsdag. Niet verwonderlijk als je smorgens rond half 5 pas je bed voelt. Je zou dan moeten gaan wandelen maar het vege lijf verplaatst zich naar de bank met veel koffie en telefoon. Ik heb een Ruggengraat als een bami sliert. Het gemiddelde van 6 uur wordt vandaag overschreden om vervolgens rond 3 uur fris te reïncarneren. Opgetut en wel richting de Prael om daar te gaan dansen. Een aangenamer tijdslot dan hoofdorp en een soepele bami sliert hebben is hier dan weer prettig.

Dat was m weer. Heb een fijne dag vandaag. Valentijnsdag was, voor zover het er toe doet dit jaar leuker dan een jaar of wat terug. Fuck Valentijn

Het draad op het lijf van tegendraads deze week; jeans, shirtje & grijze trui kledingtaskledingtas, laarsjes van din P, vestje din A, tregging din C, herenblazer, geblokt shirt en sjaal kringloop, bikerboots rataplan, broek, leren jasje en andere schoenen Vinted. Voor de oplettende teller 3 items ooit gekocht. Mijn jas heb ik trouwens al zo lang dat de 2ehands winkel waar ooit gekocht niet meer bestaat. Ontlokt reacties als Milka reep, pino, ijsje om van te smullen of gewoon wat een toffe jas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: