Maandag tot Maandag – 08/23

Wat deed, doet en droeg tegendraads in week 8. Veel overpeinzend vooral. Voorjaarsdrift in de kop?

Maandag ; de 1e dag van de week is het lastigst om iets over te schrijven. Ik doe namelijk, zoals je inmiddels weet, behalve schrijven niet zo veel op maandag. Wel had ik vanmiddag een afspraak bij de psycholoog voor het eindgesprek. Mijn gesprekken zijn afgerond, ik heb geen label en door. Nou ja, zoveel mogelijk dan. Na pakweg 20 minuten sta ik weer buiten. Daar heen fietsen en weer naar huis is langer onderweg zijn. Dit keer met het met het autootje van oudste, niet verwaaid en droog aankomen en daar nog onbetaald kunnen parkeren. Ook fijn. Dit gesprekje een dure grap overigens want zowel de intake, het traject en dit eindgesprek is verdeeld over 3 kalenderjaren waardoor 3x de eigen bijdrage aangesneden. Zouden ze dat bijhouden bij zorg verlenende diensten ? Zou me niks verbazen, afgezien van “het niets” hangt immers aan alles een prijs. En met de technologie van IT is alles te monitoren dan wel te sturen. Bij teruglopen viel mijn oog op een te koop bord in de straat waar ik din I op tipte. Ruim, met voor en achtertuin en op loopafstand van centrum & station. Zelfs voor haar niet haalbaar appte ze terug. Voor wie is een eigen huis nog wel haalbaar als starter. Oudste valt inmiddels ook onder de categorie scheefwoners en zelf kom ik alleen in aanmerking voor de helft aan ruimte voor meer huur. Dat doorstromen schiet dus niet erg op. Nu zit er een minister op deze portefeuille die van de vorige ook lariekoek mocht bakken, hem kun je deze gordiaanse knoop dus niet verwijten. Hulptroepen om de boeren van het land te jagen om daar mogelijk te kunnen bouwen schiet ook al niet op, defensie moet militairen gaan huisvesten (welke?) en ook Schiphol heeft eigen regels en plannen.

Dinsdag ; afgelopen zondag zag ik een foto op feestboek van een din uit mijn Jakarta tijd. Ze bleek in Brussel. Gisteravond stuurde ze een berichtje of ik deze week zin&tijd had af te spreken. En hola, deze ervaringsdeskundige in ja leuk, toog dus vandaag naar de stad met mogelijk de mooiste luchtlijn om tijd en fijn met din Z te besteden. Zoon blijkt sinds kort bij een containergigant te werken .Heerlijk geluncht bij een kore|aan en al bijkletsend een flink rondje gelopen naar o.a. het depot en markthal. Beide prachtig en machtig mooi. De markthal enigszins triest met nog wat verdwaald lijkend volk. Voor het echte marktgevoel moet je naar buiten. Vandaag miezert het een beetje en met nog heel veel achtergelaten en dwarrelend afval na de staking van ophaaldienst een treurige aanblik. Awel ; het gaat goed in Nederland roeptoetert minister grijns ; er is niet geknaagd aan de economie en ook het bestedingspatroon is ondanks cojona gegroeid.

Woensdag ; ik moet de tijd in de smiezen houden en op tijd afsluiten vandaag op kdk want planning is om half 3 met din C wegrijden voor de verjaardag van din S. Din heeft na speel en verspeel tijd het pad gekruist van de enige echte en woont inmiddels 5 jaar op anderhalf uur rijden afstand. Din C en S zijn gezamenlijke uit een clubje van -nog 4- en als het lukt zien we elkaar een paar keer, maar minstens 1x per jaar. Altijd fijn !. Het is gezellig en oelala, onze inwendige mens wordt verwend met heerlijk eten van din en schoonmama. Aan tafel een leuk gesprek met een van de andere gasten, raakvlakken en wakker. De terugreis met z’n 3en gedaan en half 12 mn bed in.

Donderdag ; Uitgeslapen, dat heb ik na 2 dagen vol echt nodig, maar bijtijds de deur uit voor controle bij de opticien. Net als de tandarts nog steeds in mijn vorige woonomgeving en bij oudste om de hoek. Meteen de auto teruggezet zodat hij morgen weer kan rijden. Daar boodschappen gedaan, een bakkie en plaspauze in de bieb en op de weg naar de bushalte bij Marleen van tweedekans_2edehands binnengelokt door een paar zilveren sneakers. Grappig trouwens, ze ziet me en roept “hee, jij bent die van de filmpjes en Instagram” 😂😂. De sneakers niet mijn maat maar Marleen heeft zoveel moois en leuks dus natuurlijk ga ik ook daar niet empty handed weg. Thuis heel ff bankhangen en de keuken in. Din R komt eten om daarna weer in de beentjes te gaan. De DJ viert zijn verjaardag. 💃🏽

Vrijdag ; Wat een leuke bezoekers vandaag weer bij kdk. Er gaan weer heel wat kleertjes met anderen mee en 1 van de vaste bezoekers heeft in de doos met inbreng een verrassing met een kaart voor mij. Zo lief. Als zachtgekookt ei wordt ik daar emo van 🫠. sávonds zou ik gaan dansen maar het blijkt uitverkocht. Heerlijk bankhangen met die doos chocola en het ding waarvan ik nu weet dat het eelt -echt waar – bovenop mijn pink komt van dat ding erop laten leunen.

Zaterdag ; poets en was dag. Ook het afvoerputje en filter van de stofzuiger moeten er aan geloven. Wat een gore klus is dat toch. Brrrr. 😷En dan te bedenken dat het je eigen viezigheid is. Ook de mail en financiële kant van de maand februari doorgenomen. Het lijkt er op dat laatste, met 2 feestjes en een etentje voor oudste, positief kan worden afgesloten. Kleine tegenvaller is ondanks opletten de 5 km te hard op terugweg van feestje din M maar volgens Deepak Chopra komt het allemaal goed met mijn bron van overvloed. Daarop vertrouwen is niet hetzelfde als leven met het Peter Pan syndroom. Voorheen verkondigde ik wel eens hier aan te lijden. Toen had ik nog geen benul van het echt bestaan. Savonds een dansje in de kerk. Ook deze DJ viert zijn verjaardag. Het voorjaar maakt kriebels los bij mensen.

Zondag ; brak en koppijn dag, die hadden we nog niet deze week. Vermoedelijk te koud op mijn harses gisteravond en dansen ging ook niet lekker. Afspraak voor vanmiddag met don E afgezegd en hoewel het buiten prachtig weer is komt ondergetekende niet naar buiten. Ik hul me vandaag in huispak, badjas erover en blijf voornamelijk horizontaal. Meer dan genoeg leesvoer, telefoonspelletjes en ronddwalen op de socials binnen handbereik. Iemand heeft gereageerd op een stukje tekst van een jaar of wat geleden waarin Nederland heel positief en tolerant werd omschreven. Dat was toen abnormaal nog abnormaal was en de wokabulaire bende slechts af en toe uit een Dahl kroop. Of hadden we toen ook al oogkleppen op. Kampioen wegkijkers zullen er altijd zijn maar het zout lijkt wel heel kwistig gestrooid. 🧐🤔. Nu moeten we weer anti polariseren. Nou ja, koppijn had ik al dus de rest van de chocola kan ik net zo goed opeten. Heel slecht. savonds de balans weer rechtgetrokken met een bak sla en groenvoer.
ciao.

Vandaag weer Gegund gezond. Opgestaan. Een late post vandaag he. Ik had een afspraak en heb vandaag wel gewandeld. Prachtige wolken en er hangt voorjaar in de lucht. Bijna Lammetjesdag Vertrouw op het goede (maar ga vooral stemmen). Dromenvanger

Veel overpeinzing schreef ik. Die oorlog om de hoek is ook al een jaar gaande. Het is meer denk stof geworden deze week. Met ook draad aan het lijf wel hoor. Deze week ; Ecru pak (gekocht in 2020), blouse (zoon), boots (rataplan), vest (ruiltas), gestreept vestje & rok (din A), tasje en sokken (kringloop), schoenen (Vinted), top (de naaierij), broek (tweede kans&2ehands), schoenen (Vinted).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: