Hoopje draad. Van Maandag tot Maandag -23


ma : 2e Pinksterdag en naar een voor dinnen en mij nog onbekende danslocatie. Van de parkeerplaats een stukje door de regen en binnen nog rustig. 3 hele blije dames achter de bar, onbekend met een salsa feest die er heel veel zin in hadden, goeie vloer en geluid. Beetje warm binnen maar ach, dat is op de meeste danslocaties het geval en landen waar gedanst wordt ook zo. Of het door de warmte kwam of de goeie sfeer, er ontstond iets met een mister X. Een leuke babbel, goeie danser. De veelbesproken klik of huidhonger? Waar ik volgens din gewoon af en toe maar aan moet toegeven. We shall See. Telefoonnummers uitgewisseld. Wordt vervolgd. Appje van jongste. Scooter gestolen voor de deur van zijn nog in te trekken huis. Appje van oudste ; is terug van survival weekend met gom to Be en vrienden. Het bier is op. 

Di : naar therapie om de draadjes in mijn kop te ontwarren. Op de terugweg een andere route gefietst en oud collega tegengekomen. Heeft de knoop doorgehakt en ontslag genomen. Een keus tussen met tegenzin werken en op de stapel opgebrand terechtkomen of zelf in actie komen. Die vastzittende schouder komt helaas beroerd uit nu maar wat een stoere meid !! send her the goods🍀💕Koffie met lekkers om bij te praten bij de bakker en natuurlijk kon ik de verleiding gebak niet weerstaan. Fokking suikerverslaving 🙃 Overigens was het een teringherrie in die zaak vanwege de kapotte oven. Personeelstekort om het ding te komen repareren. Tja waar niet. Een blik gastarbeiders dan maar opentrekken? Oh ja, die willen ook ergens wonen. Uhm probleempje. Misschien is een hoger uurloon en waardering voor de mbo-er een betere oplossing. Doorgefietst voor tand ragers vanwege die pocket waar ik in moet peuren. Niet de goeie maat voor een aanbieding. En die tandartsrekening was al zo hoog, peuren en schrijven met een vork 🙈

Thuiskomen, mijn blaas knalt uit elkaar en ik ben overprikkeld. Een dutje gedaan want savonds een nieuwe uitdaging. Din is al maanden bezig met voorbereidingen salsadansen op de kaart in grijswijk te krijgen en vanavond mogen we met een groepje dansers de schouwburg bezoekers van de voorstelling Soy de Cuba enthousiasmeren. De bandjes van het pak wat ik aandoe, uiteraard pre-loved, versteld en voor de 3e dag op rij mijn danshakken aan. Mister maandag appt en stelt vrijdag voor te daten.

Woe : Regen vandaag. Met KrijgdeKleertjes zouden H, (mijn lieftallige assistente) en ik aansluiten bij de activiteiten van de buitenspeeldag maar het weer belooft niet veel goeds oftewel bagger. Er wordt besloten met een alternatief programma een binnen speeldag in ons gebouw te organiseren. Dan kunnen H en ik dus gewoon in ons eigen “winkeltje” i.p.v. het park. De tassen en het rek maar weer mee terug. Heel onhandig dragen, die auto waar ik langsliep gelukkig geen schade 🙈. De dag een succes met blije kinderen en veel nieuwe bezoekers. Het rek “nieuw voor een euro in de donatiespaarpot” is een succes en houden we erin. Ik ben aan het schat zoeken naar een spaarpot die dank je wel “zegt” ipv de collectebus. Voor wie dit leest en weet ; graag! Na afloop met elkaar opruimen en poetsen. Wat was het leuk maar wat een zooi maken kinderen als ze buiten het blikveld van moederogen zijn. Her en der limonade, fruit en taartresten 🤷‍♀️. Ik ben laat thuis en heb geen puf meer te koken. Jongste trakteert op pizza. Ben nog lichtelijk gesloopt van afgelopen dagen, heb een blaar op m’n teen van 3 dagen dansschoenen dragen maar ook die avond was geslaagd. In beweging blijven om publiek de vloer op te krijgen is ff anders dan vrij dansen en geleid worden. Din was ook helemaal blij met de opkomst en het enthousiasme van bezoekers. En er kwam een cadeautje kwam uit de lucht vallen ook. Onverwachts mochten we de 2e helft van de voorstelling ook mee kijken. Heel mooi en wat kunnen die lui dansen 👌 De schimmelnagel op mijn tenen zien er trouwens best oké uit. Dat deppen met azijn helpt.

Do : ik had allerlei plannen maar kom tot niks en er is alweer geknipt in de dag. Zelfs blog Minder is meer. niet afgekregen. Weer eens wat op Vinted gezet. Kom maar op met de overvloed. 😉 Voor beweging, buitenlucht en doel naar het plaatselijk winkelcentrum gelopen en mezelf getrakteerd op een ijsje. Allemachtig wat een treurnis daar. Grijswijk 300%. Vervolgens schat zoeken bij rataplan. Overweldigd door de geur van ouwe kleren. Mijn bijvangst van overprikkeld zijn is dingen scherp ruiken. Huhhh.🥴 Die hangt er bij ons op KrijgdeKleertjes gelukkig niet. H&ik zijn kritisch met wat er op de plank komt. Thuis de was gedaan in plaats van zaterdag vanwege de favoriete items van jongste en wat mee moet in zijn vakantietas.

Vrij: KdK dag vandaag. Eerst een overlegje met welzijn over het buurtkastje en napraatje over woensdag. H heeft al geopend. Ze is blij want aangenomen voor vervolgopleiding mbo 3 en heeft een vakantiebaan binnengesleept via een tip van 1 van de bezoekers. Te ervaren en zien wat vrijwilligerswerk kan opleveren is een mooie ontwikkeling. Verder een rare dag. 1 van onze bezoekers leeft in de veronderstelling dat ze ook bij ons kan komen voor de gezelligheid. Ze is lief hoor. En haar zoontje ook. Maar 3 uur lang heel veel en hard praten en signalen niet oppikken dat wij geen vervanging zijn wanneer de moeder/kind groep niet aanwezig is best intensief. Ik geef vrij duidelijke hints maar ze blijft gewoon. Hoe dan 🤷‍♀️. H en ik rollen met onze ogen. Weer thuis zie ik bij mijn buren de vlag uit. Buurmeisje is vandaag jarig, dat wist ik, maar is ook geslaagd voor mavo. Uit naam van lief&leed een plantje en kaart gebracht. 

Geen bericht van mister maandag om concreet iets af te spreken. De krant van afgelopen zaterdag gelezen. Die ik sinds deze week met een buurman deel. Scheelt ook weer een paar euries. Oud nieuws maar maakt niks uit want volgens een zekere groep is het nieuws niet objectief. Njah. En weer gevoeld hoe lekker mijn bank ligt bij tv kijken en een restje chocola. Het laatste deel van no return gekeken wat uiteraard goed afloopt haha. Din die over is uit den vreemde en nu in Amsterdam is appt. Afspraak zaterdag overslaan. Zit er ietsie doorheen. Snap ik 🥴

Za: wat is het toch een geschenk als je weer eens 8 uur aaneen slaapt zonder slaapdronken eruit te moeten voor een plasstop. Huishoudklussen, de was, die van jongste voornamelijk, schoon weggeruimd, m’n haar geknipt, het uitvallen lijkt te stagneren 🙏, wat afgezien van ongemak ook tijd scheelt met die harenfobie van mij. Op naar de bios. Natuurlijk was ik weer te laat waardoor ik de volgende reserveer maar de andere inpiep. Meeting figaro gezien. Purdey, wie weet t nog?, in de rol van gefrustreerde bitchy opera lerares. En hoe de liefde wordt gevonden uiteraard. Ik hou ervan. De man van maandag appte om 5 uur dat er een misverstand is. Tuurlijk Joh. 🤣Zoals ik al stelde, mijn relaties met manvolk zijn gecompliceerd. En hij is vaag. Of traag. Met jongste gegeten. Vertrekt vanavond met z’n bestie voor een vakantie. Eerst de moeder van bestie naar Servië brengen. Vreemd eigenlijk dat je als moeder altijd dat “laat het goed gaan gevoel” houdt terwijl ik zelf ook van hot naar her ga. FB profiel dating gemaakt, daar eens kijken wat er huist maar ook daar wordt ik niet opgewonden van. Wat bezielt mannen bijvoorbeeld om foto’s te plaatsen met duidelijk zicht op neushaar ieuwww 🤷‍♀️. Is zelfliefde of keus uit de leftover bak mijn toekomstbeeld? Ik lig er zelf immers ook in. Over die zelfliefde, was ik net gewend aan het gedoe rondom een kaars, nu kun je bij Holland & Barrett ook erotisch speelgoed kopen. Vega materiaal in vega vorm ook. Een vibi in de vorm van een komkommer, maiskolf (dus met ribbels) of een plant. Die laatste in een pot. Je zult m maar vergeten🤔. Ook heb ik nog wat nuttigs gedaan. Blog Minder is meer. afgemaakt en geplaatst.

Zo : jongste appt foto, rustpauze in Oostenrijk. Ik ben blij met dit verstandige besluit. Hier koffie en lesmateriaal doorgenomen. Stukje voor nieuwsbrief lief&leed geschreven. Din belt. Hoe ik vanmiddag naar Roosendaal ga voor het feest van jarige din. Ik had al uitgezocht hoe en gepland met ov maar wordt nu opgehaald en thuisgebracht. Wat een cadeau 🍀😘 Onderweg bijkletsen ook. Haar verkering met mister turbulentie is weer uit.

Een prachtige dag ook voor mijn jarige din. Een heuse glossy met herinneringen, veel lief en leuks, bloemen en cadeaus, Man toetert een serenade voor haar en er is plezier en fantastisch eten. En een traantje ook. Categorie elk huis heeft een kruis. Din en man komen in de loop van dit jaar ook weer terug naar Nederland. Dan nog maar 1 Hollandse din uit mijn expattijd in den vreemde. Een superleuke dag en laat thuis, nog heel even tv en thee om te landen. Appje van jongste dat ie veilig is aangekomen in Servië en mister maandag appt om een nieuwe afspraak te maken.

De ootd op de foto was die van dinsdag. Afgezien van wat je niet ziet niks nieuws. Broek uit de kettingtas, blouse gejat van zoon, shirtje gekregen van din en de slippers is een draagt ik niet item van andere zoon. Zoals het bij een ..en Ansje. past.

Tot volgende week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: