Hoopje draad. Van maandag tot Maandag-24

Ma : administratie, huishoudklussen en wat er moet dag vandaag. Wat moet is de belasting bellen. Een jaarinkomen van 18000 nog wat en toch betalen zit me niet lekker. Het lijkt die reclame van de Aldi wel maar dan andersom. Na een uur in de wacht en er na 3x eruit geknikkerd geef ik het op. Dingen doen op de pc gaat als stroop. Het internet valt uit of is traag. De buurt wordt voorzien van glasvezel. Dan maar even in de zon. Eindresultaat vandaag is weer meer tijd besteed aan andere dingen dan planning. Eind van de dag met een omweg naar Sanquin gefietst voor de bloeddonatie. De 30ste keer vandaag. Hou ik niet bij maar zij wel. Ik mocht iets uitzoeken. Hmmm die handige oplaadkabel met 3 verschillende stekkertjes doen? Oh nee 🙈 er ligt ook zo’n bruine plak. Die thuis natuurlijk meteen sneuvelt bij de koffie terwijl geïnstalleerd voor het nieuwe programma van Dionne Stax. Die is ook lang zeg. Mooie vrouw ook. De helft gemist want in slaap gevallen.

Di : van uitstel komt afstel. Wie kent m niet en hoe waar is dit. Keihard kwam deze weer aan want wat ik gister had moeten doen gaat vandaag vermoedelijk ook niet lukken. Mijn ik haat hem vriend migraine is er weer. Door de maan of die reep van gister? Mijn bank en 2x een rizatriptan winnen het niet van de geluiden vanwege die glasvezelarei. Of is het glasvezelarei ? een glasfeestelekerij is het zeker niet in mijn hoofd. Savonds een rondje gelopen en een lamp opgehaald uit de weggeefhoek. Geen afval geraapt, in m’n kop ligt nog steeds een steen die bij elke beweging schuift. Maar wat is dat toch met mensen die een winkelwagen meenemen tot waar ze wonen en dat elke keer lijken te doen? In die paar straten waar ik heb gelopen een stuk of 15. Fokking aso’s 🤬. Wel uitstel van betaling aangevraagd bij de tandarts. De afstelvlieger hiervoor gaat vast niet op🤣 

Woe : love is in the air? Of zijn t ordinaire feromonen. Via de zijingang op Messenger 2 berichten. 1 onbekende die mij leuk vind en een ander die ik min of meer ken en me uitnodigt te ontbijten. Ook nog ff tinder vlinderen =ander woord voor zwiepen – dan maar. Is in feite Rsi garantie. Ik kom koppen tegen die er bij mijn vorige poging, een jaar of wat geleden, ook al stonden. Die zien mij dus ook weer voorbij komen en denken vermoedelijk hetzelfde. Ik niet met dezelfde oude foto’s. Dat dan weer wel. Zo zwiept ook de man waar ik 2 jaar terug een date mee had voorbij. Het lijkt heel normaal te vragen wanneer je voor het laatst hebt gesekst. Toen ik hem daarop antwoordde een vrijage te hebben, toen he, en dus met regelmaat maar met hem de boot afhield vond ie dat raar. Hij schrijft in zijn bio zijn zaakjes op orde te hebben. Zie je wel vaker staan. Zouden ze zaadjes bedoelen? Op KrijgdeKleertjes weer een leuk gesprek met een bezoekster. De bevestiging dat iedereen een verhaal heeft. Zo vast ook de vrouw die altijd narrig is en zich tekort gedaan voelt. H maant me tot werken in plaats van praten 😉. Eindelijk die baby pakketjes ingepakt. Na afloop door naar de opening van het digitale voetbalmuurtje in de wijk. Mooi ding wel. Praatje met iemand van de gemeente en een ijsje gescoord. Door voor de donatie tas voor huize minima. Een fijne volle dit keer en ik mag hortensia’s knippen uit haar tuin. 2x blij geluk zonder kosten. Nog even koffie en eten maken want oudste komt eten. Mijn super gedisciplineerde kind zit in de examenweek. Hij gaat goed maar calculeert een extra jaar. Leren en werken is al pittig maar met het vele werken op locaties over de grens is er geen sprake van studietijd.  Foto’s gekeken van het weekend met de gom to Be en 2 weken ervoor met de bruid to Be. Bij Bruid ook een paar beste manvrienden uitgenodigd waarvan oudste 1. Op voorwaarde van gekleed in een jurk 🙈🙈en de hele dag aanhouden 😂.  Goeie kont wel, die zoon van mij 🤣

Heerlijk gegeten met foerage uit de tas. Het bij mij eten en de tas zet aan tot fatsoenlijk potten en pannenwerk. In mijn uppie zou t waarschijnlijk bij gebakken ei blijven enzo. Wat gezien de gevolgen van de shit uit China en Rusland bij sommige mensen af en toe op t menu al staat vermoed ik. De groep “help ik hou een stuk maand over” groeit gestaag. Tja, monopoly geld wat bijgedrukt wordt heeft geen waarde. Hoera inflatie. Jongste stuurt foto van de maan. Hij ziet haar in Servië wel.  Ik was haar kwijt gister. 🤷‍♀️

Do : vandaag maar doen wat maandag en dinsdag niet lukte. Koffie, agenda bekijken, planning maken (gaat vrijwel nooit zoals bedacht 🥴), kasboek bijwerken als wat uitgegeven, schrijven &mail lezen. Hoog percentage spam 😡.  De digitale krant ook. Hoogtepunten : Gewonden bij vuurloop in het plaatsje au. Waarom helemaal daarheen gaan. Lijkt me sowieso al garantie op pijn. Ook het proces de Vries. Minstens zoveel impact op de samenleving als Pim. Daders van net 20. Gevallen voor klinkende munten of inlossen van schuld? Nu zowel Linksom als Rechtsom het leven kapoet. Kunnen niet praten, misschien niet eens uitbetaald en de opdrachtgever en echte crimineel nog buiten. Wat heeft Volkert eigenlijk bezield Pim uit te schakelen? Verder dat poet k, een schizo affectieve stoornis en mogelijk Parkinson heeft. De Goeie ingrediënten voor een cocktail van gekkigheid. Zo zie je maar; wealth is no garantee on health. Hot topic is dat de boeren verjaagd worden. We Stikken in stof. Maakt dit de de koe de nieuwe vluchteling of wordt ze dan het haasje🤔  Tis wat met de rampspoed. Het is crisis en schuurt aan alle kanten in welvarend Nederland. Daarna douchen. Niet te lang want douchen met die gasprijs is een luxe en kan nu nog met warm water. Doet me denken aan onze tijd in Indonesië. Uit een gemetselde bak met een plastiek steelpan koud water scheppen wat je over je geen plenst. Mandie-en. Vroeger douchte men trouwens niet dagelijks. Dat wordt nog wat met de mens lijdend aan de ziekte van veel en snel. 

Lunch op balkon. Rustiek olijfbrood uit de tas met roomkaas en bieslook. Die laatste uit de kruidentuin van de balkon actie vorig jaar. Leuke bloempjes geeft bieslook trouwens. En je kunt ze eten. Vriend J belt. Heeft weer een boeiend 18+ verhaal. Daar kan ik ook wel een boek mee vullen. Admin dingen doen, nieuwe poging belastingdienst. 🥴 Formulier persoonlijke betalingsregeling indienen. Doe maar bij die van de andere 5000. Nog 1100 te gaan 💪🏼.

Naar de film met din. Topgun op xscreen. Geen idee wat dat zou zijn maar in de zaal blijkt het scherm ook geprojecteerd aan beide zijkanten. Een beetje alsof je erin zit. Voor een film als deze een beleving. 3D nog beter maar dat kan mijn hoofd niet aan. Wat een machines zijn die straaljagers. Ik voel een steekje van trots te weten dat oudste aan die dingen sleutelde. Tom ziet er nog best smakelijk uit. Een aantal van de mannen naast ons in de zaal ook 🙃 maar die zien ons niet.

Pizza en bijpraten. Ook hier weer, bij elk huis een eigen kruis. 

Vrij : om half 6 wakker vandaag. Why 😵‍💫. Na een half uur draaien maar eruit, moet toch vroeg op het station staan. Vandaag ga ik naar de landelijke lief&leed dag op Scheveningen. Dit keer georganiseerd door den haag. Een grote opkomst betrokkenen, opbouwwerkers en gangmakers uit heel Nederland. Supergoed georganiseerd en verzorgd, Inspirerende sprekers en netwerken. Zo’n hele dag aan het het strand met tropische temperaturen en na afloop de zee in is heerlijk en positief vermoeiend. Man van (pinkster)maandag appt of vanavond zin af te spreken. Doeizz. mijn bed lokt maar alleen voor mij. 

Za: yeah, tot half 10 geslapen. De fan erbij helpt. Poets/was/boodschap en wat moet dag. En ook ; wordt het een tinderhinder of tindervinderdag. Met 1 match in 2 zinnen van kennismaking naar een foto van een jurkje voor een spannend feestje 🤔. Is dit een uitnodiging of hij heeft zin in geile praat maar dan wel gratis. 👎🏻 Vast ook een kruidenierszoon. Hij doet trouwens iets in suiker. Hoe ironisch in deze week van nationale suiker challlenge. 😂 Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is.. En ook, geinig voor weinig is meestal rotzooi. En tinder is gratis. De andere match heeft meer klasse. Stelt voor te bellen en wordt een leuk gesprek. Wordt vervolgd. 

Ook nog wat zon op de achterkantdag. Smeren met mijn nieuwe Zonnebrand. Zowel Microbead als rommel voor de zeebeesten vrij en de verpakking afbreekbaar. Nou nou. Goed bezig Lidl !! Die jongens doen het trouwens goed op gebied naar eerlijk, groener en betaalbaar. Groente en fruit zou meteen van het land komen en met de cashewnoten gaan ze ook aan de slag. Die worden geoogst in Brazilië maar werden gepeld Vietnam. Maar nu gaat Lidl in samenwerking met Fairtrade en Johnny Cashew een nieuwe cashewketen in Brazilië bouwen en mensen aldaar leren pellen. Dat scheelt Co2. Waarom eigenlijk niet meteen pellen in land van herkomst denk ik dan. Of worden Nederlandse Garnalen ook gepeld in Verweggistan. Door oeigoeren misschien wel. oei.  

Zo: Ik heb werkelijk geen idee waar tijd heen vliegt. Gisteravond gedanst, was een beetje matte avond wel. Niet fijn om daar dan laat – of vroeg – pas weer voor je bed te voelen en de volgende dag ietwat brak te zijn. De middag matinees zijn toch het fijnst. Volgende feestje hopelijk wel weer top. Verdwaald in social media. Veel over vaderdag. Vorig jaar met de jongens geluncht en bedacht dit te blijven doen. Gaat dit jaar al de mist in. Jongste met vakantie, oudste aan het blokken voor examens. In de mail een leuke reactie van een medeblogger die linkparty’s doet. Mijn blog Minder is meer. is de meest gelezen link deze week. Daar doe je het voor. Dat gelezen worden dus he. Een stukje gelopen, wat aan de telefoon gehangen met die en gene en lunch. Brood met kaas. Zijn kaaskorsten plastic en gaan ze dan bij het plastic afval of niet🤷‍♀️ En waarom heeft kaas wanneer geschaafd aan de zijkant minder smaak? Savonds afgesproken met man van maandag. 😉🤫

Tot volgende week. Outfit van de dag -OOTD – is die van vrijdag. Top van een setje gescoord op Vinted en toen nog nieuw, rok en sandalen wel nieuw gekocht maar al heul lang geleden. Als jij het weet van die kaas hoor ik het graag. Een andere reactie is uiteraard ook fijn.

Leuk? lees ook Vaderdag of ..Groen doen. Volgen en delen nog leuker.

Een gedachte over “Hoopje draad. Van maandag tot Maandag-24

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: