Maandag tot Maandag 15-23

Maandag ; 2e paasdag en het regent zoals men in Engeland zegt “cats&dogs”. In Nederland heeft men het over pijpenstelen en ook is er is een liedje wat bezingt dat het mannen regent. Ik waag me niet buiten. Van dit alles, een manspersoon zeer zeker niet, wil ik niets op mijn kop en ik vind regen nat en bleh. Smiddags komt din C en de doos met assorti koek en chocola die ik van oudste kreeg, hij van zijn werkgever als paasgift maar anders dan zn moeder geen suikerjunk, gaat eraan en we doen niet aan 1 koekje op zn Hollands. Dit volgens mij achterhaald hoor, al zou dit me met de huidige inflatie niet verbazen een terugkerend feit te zijn.

Dinsdag ; na gedane zaken, de blog van vorige week enzo, een boodschapje gedaan in het plaatselijk winkelcentrum bij de Hema en aldaar een zak met afgekeurde kleren van Kdk in de box van Drop&Loop gedeponeerd. Met daar brengen hoop ik nog enigszins aan de goede kant van recyclen te werken en mijn winkelbezoek van nut te laten zijn. Winkelen is voor mij sowieso geen bezigheid waar ik plezier uit haal maar dit winkelcentrum is helemaal geen reden tot vreugd. Sinds V&D de aftocht heeft geblazen is die kant van de Boogaard een sterfhuisconstructie en de andere kant de afspiegeling van wat je in elk centrum kunt vinden. Een verzameling van ketens en de dood aan zelfstandige ondernemers. Kortom ; het resultaat van waar men besteedt en gewillig rondrent in het rad van macht. ๐Ÿค” Deze treurigheid staat nu aan die kant in de steigers voor woningen. Uiteraard lekker hoog zodat de bewoners aan de overkant van daglicht bespaard zijn, een grote opbrengst in meters en je als fietser ook daar omver wordt geblazen door windval. Het centrum krijgt ook een hippere naam “the orchard”. Dat waarschijnlijk omdat de inkomsten uit huur en hypotheek voor eigenaar beter aansluit bij de geldstroom over de grens brengen. Iets met het belastingklimaat en het beleid van onze lachende nar van de partij die Nederland heeft ingericht als BV. Ook een sterfhuis constructie. Genoeg ge-tegendraads wbt overdag, de avond bracht mij iets leukers. Ik had me aangemeld voor de pop-up van fonds 1818. Ben immers aan het lobbyen voor een doorstart van KdKR en als het lukt ze mee te nemen, de speelOtheek. De opkomst was groot en er is kennelijk best veel financieel te halen voor die en gene actief in vrijwilligersland of verenigingsleven. Bij 1818 niet voldoende voor het dragen van kosten voor ruimte maar desalniettemin was het informatief. Kennis vergaren van mogelijkheden, fondsen en netwerken.

Woensdag : app update in de Jakarta dinnen groep. Er wordt gekampt met tegenslag en kwakkelendheid. Laatste is geen goed woord, weet ik echt wel en wie het wel weet, reacties welkom. ๐Ÿคช Het wordt daardoor weer rennen naar kdk, ergens op tijd zijn blijft een uitdaging voor deze meid snel afgeleid aka trien treuzel. Het is weer een leuke dag met nieuwe bezoekers en 2 dames van Vidomes die mij een cadeau komen brengen. Vorig jaar meegedaan aan een buurtonderzoek en ingeloot voor de prijs. Splinter weer blij. Deze dames bewust naar kdk laten komen om te laten zien wat ik daar doe, mijn beweegredenen ervan en uiteraard gevraagd mee te denken in mogelijkheden naar doorstart. En op de valreep komt don E me ook nog een cadeautje brengen. Whoopie. Later die dag naar stervoorde, daar afgesproken met din D&J. Ook weer gezellig met deze tijdplakkers. Ons avondmaal aldaar wordt friet en een loempia.

Donderdag ; Weer regen. En heel veel plannen vandaag maar niks van terechtgekomen. Houdt het maar op onderzoeksdag. Dat bekt beter dan niksnuttig zijn. Net als het winkelcentrum, je gooit er een ander woord tegenaan om het leuker te doen klinken. Weer aan het k.tten met de Vinted app, nieuwe items erop zetten verloopt moeizaam. Grrrr. savonds komt din R eten, op het menu pasta uit de oven. Ik snij, zij roert. Zonder goed te kijken kokosmelk i.p.v. tomatenpassata aangegeven erin te doen. Het smaakt wonderwel erg lekker ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Daarna dansen, daar een matte boel en het geluid bagger. Bij din lijkt er een man naar beneden te zijn geregend. Leuke ontwikkelingen.

Vrijdag ; Gister de gemeente gemaild n.a.v. het schrijven papierwerk aanleveren voor een kwijtschelding. Had ik al gedaan dus onduidelijk of hetzelfde. In de mail mijn vraag hoe de stand van zaken is m.b.t. aanvraag ooievaarspas. Die vorig jaar oktober gedaan. Wanneer je als vrager iets wil heb je 14 dagen de tijd om papierwerk aan te leveren. Beggars cant be choosers. avonds bankhangen en her en der bijlezen. Zo ook over de feestelijke opening van een jeugdhonk in stervoorde. Ruimtes uitgebroken, verbouwd en met behulp van 1818 ingericht. Tof voor die gasten en hoognodig ook voor de rondhangende jeugd. Begin dit jaar heb ik gepolst voor kdk aldaar. Antwoord ; ruimte kost geld. Een beetje zuur dus dat hiervoor wel ruimte vast bezet kan worden voor pakweg een uur of 8 per week. In het verleden zijn op andere locaties ook pogingen jeugdhonk opgezet. Niet gelukt.

Zaterdag ; Vrouw zon doet wat de bedoeling is vandaag en op mijn balkon is het heerlijk zitten in de zon. Na dit weekend is rokjes dag beloofd. Tijd voor een voeten apk en ontbossing hahaha. Die ontbossing trouwens duurzaam. De ladyshave komt van de kringloop en is dus non waste. Ook wordt er plan gesmeed waar te gaan dansen met din D en M. Laatste rijd met haar kikker, een lief groen autootje ter vervanging van haar gestorven auto Maandag tot Maandag-ย 12/23 naar Utrecht. Met recht wat je ver haalt is lekker. Laat thuis maar oh wat was het vet goed dansen daar.

Zondag ; Njah ; het laat zich raden hoe deze dag eruit ziet na gisteravond he. Huispak, een heel erg foute want fleece dus microplastics, veel koffie, brood met gebakken ei en kaas, appen en bijlezen op de socials. En mijn verslaving. Nu op level 734. De telefoon nog platter dan ie al was met al dat “erop” zitten. Van de week trouwens iemand gezien met een model wat je kan uitklappen. Mooi ding zeg !! Van oudste bericht dat ie weer thuis is maar dinsdag weer weggaat. Echt hoor; hij is beter af met een huis waarin ie 1 kamer kan verhuren voor midweekverblijf. Ga ik de administratie, was en noodzakelijkheden wel doen.

Dit was m weer. De roze wolk beneden staat zo goed als helemaal in volle glorie. En over een paar dagen loop ik over een roze tapijt van gevallen bloemblaadjes. Dit weer wel een leuke vorm van regen. Geen film gezien deze week. Met een uitgeknipte dag, 2 avonden de hort op en donderdag rukweer geen zin te fietsen. Ik vond het wel weer een prima weekje. Tegendraads in kleren en stof tot nadenken uiteraard. Torentjesdag en ..en Ansje.

Mijn schrijfsels delen is lief. XX

https://dropandloop.nl/

whoopie. 100% preloved aangekleed deze week. 1) trui & omslagdoek ruiltas, jeans gepikt van jongste, jasje (leer) en sneakers vinted. 2) jasje&trui als op 1, rok swaps den haag, laarzen rataplan, sjaal een cadeau van don J. 3) jeans ruiltas, shirtje swapsdenhaag, sneakers Vinted. 4) pak gekregen van din A, sneakers (toen nog nieuw) kringloop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: