Uit de tijd.

Dat je als ouder wordende af en toe geconfronteerd wordt met zaken die aan me voorbijgegaan lijken te zijn is al een poos aan de gang. Heeft misschien met leeftijd te maken, misschien ook met niet de juiste bladen lezen. 
Het zou ook desinteresse kunnen zijn of, en dit is heel erg, kom ik dus echt van onder een steen…. 
Ik lijk in het stadium aangekomen van niet meer bijhouden wat een I-pod, I-pad, smartphone, I-Mac, podcast, en meer van dat soort gadgets zijn en dus ook niet bewust van wat je er mee kunt. 
Mijn digitale fotocamera geheugen is vol en met mijn hippe telefoon schijnt van alles mogelijk te zijn maar de handleidingen worden dikker en de letters kleiner. 

Lachwekkend is het dan wel weer wanneer ik mijn puberende zoon op de kast krijg door uitspraken waardoor het “het blijf jij ff onzichtbaar mam” gedrag tevoorschijn komt. Groter Groeien
Ik mag hem dus niet vragen of er nog saaf is, zeggen dat hij niet zo fly moet doen en zeker geen dushi noemen waar iemand bij is .

Maar het toppunt overkwam me gisteren.
Gisteren hoorde ik via leeftijdsgenoten van drie!! kennelijk hippe trends waar ik het bestaan niet vanaf wist, laat staan het nut.
Als iemand mij kan vertellen wat het nut is van Planken, Conen en Wildbreien???? stel ik mijn opinie hierover acuut bij. Van dat planken had ik dan nog wel iets meegekregen maar dat t een hype schijnt te zijn op you-tube weer niet. Vast net zoals als swaffelen vorig jaar. Of is dat al weer langer geleden? Hoor je trouwens niks meer over. Zeker gaan hangen…   

Dat het een en ander gaat hangen is geen trend.Oud is Goud Alles aan het lijf (ook bij mannen!) verliest het van de zwaartekracht. Met uitzondering van het tandvlees dan. 

Afbeeldingsresultaat voor ouder worden

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: